Jokerien Semir Ben-Amor sai viiden ottelun pelikiellon viime lauantaisesta Ville Peltosen runtelemisesta.

– Hyökkäsi vastustajan pelaajan kimppuun ilman provokaatiota ja löi tätä useaan otteeseen ilman hanskoja vastustajan maatessa puolustuskyvyttömänä, perustelee European Trophyn kurinpito Ben-Amorin pelikiellon syitä.

Ben-Amor on poissa Jokerien kahdesta viimeisestä European Trophy -lohkovaiheen ottelusta ja kärsii loput pelikiellostaan joko lopputurnauksessa, jos Jokerit sinne pääsee, tai ensi vuoden European Trophyssa.

Jokereilta myös Jarkko Ruutu ja Jani Rita saivat yhden ottelun pelikiellot.

HIFK:n Ilari Melart sai kahden ottelun pelikiellon. Syynä hyökkäys vastustajan pelaajan kimppuun ilman provokaatiota ja tappelun aloittaminen. Lisäksi HIFK:lta Mikko Jokela, Juuso Salmi ja Siim Liivik saivat yhden ottelun mittaiset pelikiellot.