Jokereiden valmennustiimissä vaikuttava Hannu Virta vetäytyy pelaajien kuuden viikon omatoimijakson ajaksi mökkimaisemiinsa Turun saaristoon.

Pitkän linjan kiekkomies Virta ei omalla pelaajaurallaan päässyt juuri kesästä nauttimaan. Käynnissä oleva kuuden viikon tauko on valmentajille elintärkeä.

– Mökillä ollaan aika tiiviisti kuusi viikkoa, kun vaimollakin on samaan aikaan loma. Ollaan Nauvossa Turun saaristossa. Siellä ollaan oltu jo lähemmäs 20 vuotta, Virta kertoo Jokereiden verkkosivuilla.

– Nikkaroin, kalastan, veneilen. Varmasti jossain vaiheessa tehdään myös jokin viikonloppureissu. Turun saaristo on kyllä ihan upea paikka, hän maalailee.

Virta oli pelaajana yksi valtakunnan parhaista puolustajista. Entisaikaan kuuden viikon omatoimijaksoista hän saattoi vain haaveilla.

– Tänä päivänähän tämä on yhtä juhlaa. Pelaajana lomaa oli juhannuksen jälkeen kaksi viikkoa ja se oli siinä. Kiitetään Pelaajayhdistystä kuuden viikon omatoimijaksosta, joka on valmentajillekin tervetullut juttu, Virta huomauttaa.

Nyrkkeilyn raskaan sarjan titteliottelu Klitschko vs. Thompson lauantaina 7. heinäkuuta!
Amin Asikaisen selostamana ilmaiseksi Unibet TV:ssä! Rekisteröidy tästä!