KalPa lähtee hakemaan neljättä voittoa ja paikkaa välieriin illalla kotihallissan. Edellisessä pelissä Blues oli työteliäämpi ja voitto espoolaisille. Nyt pitää kuopiolaistenkin vetää haalari päälle.

– Tarvitsee tehdä enemmän hommia. Ei me huonosti pelattu, mutta Blues on kova taistelevat joukkue. Pitää vielä kaivaa vähän enemmän. Uskon että ollaan valmiina tänään., KalPa-pakki Mikko Kukkonen kertoo Savon Sanomien verkkosivuilla.

KalPan kokoonpanossa on pari muutosta. Mikko Koskinen palaa maalille pelikieltonsa jälkeen. Lisäksi sairaana olevan Ossi Saarisen tilalla pelaa A-nuorista nostettu Toni Kallela.

Katso joukkueiden kokoonpanot täältä!

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!