Bluesin päävalmentaja Lauri Marjamäki oli ottelun jälkeen tyytyväinen omiensa asenteeseen, kun Blues taisteli paikan puolivälieriin voittamalla Lukon kotihallissaan tiistain lukemin 6-3.

– Vähän oli epätyypillinen pudotuspeli tämä. Molemmat joukkueet halusivat selvästi voittaa ja panostivat hyökkäyspeliin paljon, Marjamäki kertoi Bluesin verkkosivuilla.

Joukkueet olivat kahdessa ensimmäisessä pelissä tehneet yhteensä kolme maalia 128 peliminuutissa. Nyt ensimmäiset kolme maalia tehtiin kolmeen ja puoleen minuuttiin. Merkkauspeli oli molemmilta heikkoa varsinkin ottelun alussa, mutta Blues pystyi korjaamaan tilannetta omalta osaltaan.

– Siinä meni kaveri jo parin maalin johtoonkin alussa, mutta hienosti käänsimme pelin itsellemme. Joukkueesta huokui toisesta erästä asti sellainen asenne, että kyllä tämä voitetaan, ja niinhän siinä sitten kävi, Marjamäki pohti.

Bluesin hahmoja oli 1-3-tappiotilanteessa maalille luistellut Antti Ore. Ore piti maalinsa puhtaana omalta osaltaan, ja kiitteli onnistumisestaan koko joukkuetta.

– Rupesimme puolustamaan ensimmäisen kympin jälkeen, Ore puolestaan kertoi Helsingin Sanomille.

Puolivälierissä Blues saa vastaansa runkosarjavoittaja-KalPan. KalPa on saanut ladata akkujaan jo viikon ajan. Bluesilla ei jää aikaa ihmetellä vaan joukkue pääsee heti keskiviikkona matkaamaan kohti Kuopiota torstai-illan peliin.

Marjamäellä on edessään pieni dilemma otteluun lähdettäessä; laittaako maalille nyt onnistuneen Oren vai pääsääntöisesti avaavana maalivahtina pelanneen Patrick Galbraithin.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!