Lahden Pelicans on solminut yhden (1) vuoden jatkosopimuksen 25-vuotiaan hyökkääjänsä Ryan Laschin kanssa. Lähes koko kauden lahtelaisten kultakypärää kantanut jenkkilaituri on SM-liigan pistepörssissä viidennellä sijalla.

Tällä kaudella pelaamissaan 47 pelissä Lasch on tehtaillut tehopisteitä melkein piste per peli -tahtiin (17+28=45). Pelicansin päävalmentaja Kai Suikkasen papereissa Lasch on iso palanen ensi kauden joukkuetta.

– Kaikkihan sen ovat tällä kaudella nähneet, millaisesta miehestä on kyse. Peliälyä, liikettä, taitoa ja näitä kaikkia paljon. Lisäksi Lasch on joukkueen kesken erittäin pidetty kaveri. Ollaan tietysti todella tyytyväisiä, kun saadaan hänet täällä pitää, sanoo Suikkanen seuran tiedotteessa.

Yhden (1) vuoden jatkosopimus on tehty myös 21-vuotiaan maalivahti Joonas Kuuselan kanssa. Espoon Bluesin kasvatti muutti Lahteen ja Pelicansin A-nuoriin jo 17-vuotiaana kaudelle 2007-08. Seuraavalla kaudella hän nousi SM-liigajoukkueen harjoitusrinkiin Pasi Nurmisen oppiin.

– Kuuselan kanssa projekti jatkuu ja tarkoitus on nostaa nuori mies tekemisen seuraavalle tasolle. Viitteitä tästä on jo nähty tällä kaudella liigassa. Kovasti Joonas on viimeisen vuoden aikana miehistynyt ja ruvennut ymmärtämään, mitä ammattiurheilijaksi tuleminen edellyttää, kiittelee Nurminen.