Metallurg Novokuznetskin Jyrki Välivaara ja Teemu Lassila voivat olla tyytyväisiä peliesityksiinsä, mikäli asiaa kysyy seuran GM Leonid Vaisfeldilta.

Novokuznetsk voi murtautua vielä KHL-pudotuspeleihin, mikäli loppukausi menee nappiin. Lauantaina joukkue otti tärkeät pisteet Barys Astanalta. Vaisfeld sanoo, että ulkomaalaisten suhteen kaikki on mennyt nappiin.

– Saimme sen, mitä olemme hakeneet heistä. Lassila pelaa erittäin hyvin. Ottakaa huomioon, että emme ole vaihtaneet ketään. Jotkut joukkueet ovat vaihtaneet ulkomaalaisiaan useita kertoja, mutta me emme ole, vaikka siirtorajan kynnyksellä oli kuusi tarjousta pöydällä, Championat.com siteeraa Vaisfeldia.

– Tämä osoittaa, että olemme tehneet oikeita valintoja. Päätimme taistella pudotuspelipaikoista, ja siksi emme luopuneet kenestäkään.