HIFK-ikoni Kimmo Kuhta ratkaisi kahdella maalillaan voiton, kun IFK punnersi Bluesin siltaan 2-0 Helsingissä.

IFK otti samalla kolmannen perättäisen voittonsa, vaikka itse ottelu ei paljon tarjonnut. IFK:n maalilla Dennis Endras hoiti postinsa mallikkaasti ja merkkautti 40 torjuntaa.

IFK tuli otteluun sähäkästi ja iski kaksi maalia 11 minuuttiin. Ensimmäinen osuma oli Kuhtan tavaramerkki: kääntölaukaus tolpan kautta sisään.

Vajaan kolmen minuutin päästä syntynyt toinen maali oli yhteistyön tulos, kun Toni Söderholm jakoi ensin Mikael Granlundille, joka jatkoi Kuhtalle. Ratkaisijan viittaan sonnustautunut Kuhta ajoi röyhkeästi maalille, kiersi Blues-vahti Lars Voldenin ja nosti rystyltä naattien sisään.

Blues haki lopussa kavennusta ilman maalivahtiakin mutta IFK:n puolustuspelaaminen oli rautaista.

HIFK-Blues 2-0 (2-0,0-0,0-0)
08:31 Kimmo Kuhta 1-0 VOM (Petteri Wirtanen)
11:10 Kimmo Kuhta 2-0 SR (Mikael Granlund, Toni Söderholm)