Juha Juujärvi KooKoon vastuuvalmentajaksi

Jo aiemmin kausiksi 2012-14 KooKoo-valmennukseen kiinnitetty Juha Juujärvi ottaa ohjat jo tässä vaiheessa, kertoo KooKoon tuore tiedote.

Oululaislähtöinen Juujärvi on KooKoon vaihtoaitiossa ensimmäistä kertaa keskiviikkona 1. helmikuuta, jolloin Kouvolaan saapuu Peliitat. Alun perin 37-vuotiaan valmentajan piti saapua Kymijoen rannalle vasta toukokuussa, mutta Ismo Lehkosen vapauttaminen muutti suunnitelmia.

– Tämä oli kaikille osapuolille paras ratkaisu. Viime viikolla asiasta keskusteltiin paljon ja myös Kultanen toivoi miehen tulevan tähän jo nyt. Oltiin kuitenkin jo myös määrällisesti kapealla valmennuksen suhteen, KooKoon toiminnanjohtaja Sakari Välimaa kertoo.

Aiemmin valmennusurallaan Juujärvi on päävalmentanut Kärppien, Tapparan ja Ilveksen junioreita sekä Mestiksessä LeKiä. Kuluvan kiekkokauden 2011-12 Juujärvi on keskittynyt opiskeluun ja itsensä kehittämiseen.

Kolmessa edellisviikon ottelussa KooKoota johtanut Jarno Kultanen siirtyy takaisin apuvalmentajaksi. Petri Levänen jatkaa normalisti maalivahtivalmentaja, joten seuraavat kaksi kautta KooKoota luotsaava kolmikko, aloittaa jo nyt työt yhdessä.