Dennis Endras: JYP-pelit ovat kuin playoffsit meille

HIFK:n maalivahti Dennis Endras oli aamutreenien jälkeen levollisin mielin ennen tammikuun tasausta.

Kaksi peräkkäistä tappiota ei painanut mieltä, ajatuksissa oli ainoastaan voitto tulevasta JYP-mittelöstä.

– Mielestäni otteluun valmistava harjoitus oli hyvä ja kaikki näyttivät teräviltä. Ennen treeniä meillä oli pieni palaveri ja tiedämme mitä meidän täytyy tehdä saadaksemme kolme pistettä. Nämä ovat kuin playoffsit meille, heillä on hyvä joukkue mutta me olemme valmiita. Kuuden pisteen ottaminen olisi mukavaa, Endras sanoo IFK-ennakossa.

Kahden tappion tuoma tunne on se, mikä on tarkoitus kanavoida taisteluksi.

– Kukaan ei halua hävitä kahta peliä peräkkäin, eikä silloin kellään ole kivaa treeneissä. Tänään pelataan taas kotona ja meillä on kaikki mahdollisuudet voittaa peli. Meidän vain täytyy taistella kovaa 60 minuuttia.