Teemu Lassila oli Metallurg Novokuznetskin maalilla, kun eteläsiperialaiset löivät kotihallissaan perjantaina Novosibirskin tiukan taiston jälkeen maalein 2-1. Metallurgin maaleista vastasivat Aleksei Kosourov ja Aleksandr Mereskin. Vieraiden ainokaisen laukoi Vladimir Tarasenko.

Novokuznetskin puolustuksessa luuti myös Jyrki Välivaara ja Sibirin hyökkäyksessä kolmosvitjassa vaikutti Jonas Enlund. Molemmat jäivät ilman tehopisteitä. Novokuznetsk on itäisessä konferenssissa yhdeksäntenä ja Sibir kaksi pykälää heikompana 11. tilalla.

Barys Astana puolestaan piti kotiottelussaan pilkkanaan itäisen konferenssin jumbojoukkue Jekaterinburgia. Kazakstanin ylpeys hakkasi vieraansa maalein 8-1.

Astanan tehomiehenä hääri tshekki Kamil Kreps 3+1. Toinen tshekkipeluri Lukas Kaspars, jenkki Brandon Bochenski ja Roman Startsenko takoivat pisteet 1+2.

Valko-Venäjän pääkaupungissa Minskissä täysi 15 086 hengen katsomo oli perjantaina seuraamassa paikallisen Dynamon 2-1 -voittoa jääkiekon KHL-liigassa Moskovan Dynamosta. Ottelun sankariksi nousi suomalaispelaaja Teemu Laine, joka kolmannen erän alussa teki voittomaalin.

KHL perjantaina:

Metallurg Novokuznetsk – Novosibirsk 2-1
Barys Astana – Jekaterinburg Avtomobilist 8-1
Dynamo Minsk – OHK Dynamo 2-1