Lahden Pelicans nappasi jatkoaikavoiton maalein 3-2 Ilveksestä SM-liigakierroksella perjantaina. Pelicansin sankariksi nousi konkaripuolustaja Jan Latvala, joka iski voittomaalin ajassa 62.13. Latvala nousi ottelussa Toni Koivusen rinnalle kaikkien aikojen eniten SM-liigan runkosarjan otteluita pelanneena lahtelaisjoukkueen pelurina.

Avauserä tahkottiin maaleitta, mutta toisen erän alkuun Tommi Paakkolanvaara vei Pelicansin johtoon. Jaakko Pellinen toi erän puolivälissä tamperelaiset tasoihin, mutta heti seuraavassa vaihdossa Pelicans karkasi taas johtoon Vili Sopasen maalilla.

Lahtelaisten ilo oli tuossa vaiheessa kuiteknin lyhytaikaista, sillä Ville Korhonen iski 2-2-lukemat vain 16 sekuntia Sopasen maalin jälkeen.

Ottelun jatkoajalla ratkaissut Latvala palkittiin kolmella

IS-tähdellä. Kaksi tähteä saalisti Sopanen ja yhden tähden Ilves-puolustaja Ville Koistinen.
Pelicans – Ilves 3-2(0-0, 2-2, 0-0, 1-0) ja.
23.31 1-0 Tommi Paakkolanvaara (Janne Tavi, Vili Sopanen)
30.39 1-1 Jaakko Pellinen (Ryan Glenn)
31.38 2-1 Vili Sopanen (Joonas Järvinen, Jan Latvala)
31.54 2-2 Ville Korhonen (Antti Kangasniemi, Arto Tukio)
62.13 3-2 Jan Latvala (Joonas Järvinen)