Olli Julkunen KooKoon puolustukseen


KooKoo täydentyy loppukaudeksi tutulla miehellä, kun Olli Julkunen palaa KooKoon pelipaitaan. 30-vuotias Julkunen pelasi KooKoossa kaksi edellistä kautta mutta siirtyi täksi kaudeksi K-Laserin riveihin. Julkunen liittyy KooKoon paitaan heti ja mies on kokoonpanossa heti perjantain KooKoo – Peliitat -ottelussa.

Julkunen on KooKoon kuluneen viikon kolmas hankinta ja kolmas, joka tulee K-Laserista. KooKoon toiminnanjohtaja Sakari Välimaa on uusien miesten tuloon tyytyväinen.

– Julkusen tulosta menee iso kiitos meidän yhteistyökumppanille, miehelle saatiin nopeasti järjestettyä työpaikka pelaamisen ohelle ja se oli yksi iso apu miehen tänne tulossa. Meillä on aika kova pelaajapula päällä loukkaantumisten ja kuumeilun takia. Lisäksi meillä on ollut erään puolustajakaupan jälkeen puolustajia vain kuusi, Välimaa sanoo seuran verkkosivuilla.


//