Ilves-hyökkääjät kokivat kovia Kuopiossa – nyt sairastuvalla

Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Ilveksen hyökkääjistä Kai Kantola ja Tommi Välimaa loukkaantuivat torstaina Kuopiossa KalPa-Ilves -ottelussa. Kantolalle tuli luistimenterästä viiltohaava jalkapöytään, ja ukkovarpaan ojentajajänne katkesi. Kantolan jalka on tänään operoitu. Toipumisajaksi on arvioitu 6-8 viikkoa.

Tällainen vamma on erittäin harvinainen eikä Ilveksen lääkärin Markku Tuomisen pitkällä uralla ole vastaavaa aikaisemmin ollut. Tuominen ihmettelee, että luistimen terä meni kengän läpi ihoon pahoin seurauksin.

Välimaa loukkasi niskansa, kun hänen päähänsä kohdistui taklaus. Lievän aivotärähdyksen mahdollisuuttakaan ei ole poissuljettu. Välimaan tila tutkitaan uudelleen maanantaina.

Sairastupalaisista Joonas Rask kokeilee alkuviikolla jalan kuormitusta,  ja Vesa Toskala on vähitellen pystynyt lisäämään harjoittelua.