Jokereiden tappiokierre jatkui perjantaina Hämeenlinnassa, missä HPK otti voiton voittomaalikisan päätteeksi 3-2. Rankkarikisan ainoa onnistuja oli Alex Leavitt. Ottelu päättyi Teemu Pulkkisen kädettömään yritykseen.

Jokerit aloitti hyvin, kun Ilari Filppula antoi kolmannella minuutilla loistosyötön Tomi Mäelle, joka yllätti HPK-vahti Mika Järvisen. Jokereiden kokoonpanoon palannut Ben Eaves sai hieman myöhemmin Mathias Porselandin mailan kasvoihinsa ja joutui jättämään kentän verta vuotavana. Viisiminuuttistaan Jokerit ei kuitenkaan hyödyntänyt. Erän lopulla Leavitt tasoitti 1-1:een.

Toisen erän alussa HPK pääsi pelaamaan ylivoimaa ja Ossi-Petteri Grönholm laukoi illan sankarin Leavittin syötöstä HPK:n johtoon. Jarkko Ruutu oli hankkinut Jokereille typerän jäähyn. Erän lopulla Jokerit sai pelinsä kuitenkin kulkemaan ja Teemu Pulkkinen tasoitti 2-2:een.

Kolmatta erää ja jatkoaikaa hallitsi Jokerit, mutta maalinteko oli ylivoimaista Järvisen torjuttua hienosti.

Ottelua oli saapunut kuusi bussilastillista Jokerifaneja, jotka viettivät samalla pikkujoulujaan. Jokerifanien kannustus kaikui Rinkelinmäellä äänekkäästi ja sai vaisusti kannustaneen HPK:n sikakatsomon vaikuttamaan kannustuksen valossa pieniltä ”sianporsailta”. Ottelun jälkeen kuultiin kuitenkin sikakatsomon voitonlauluja.

HPK – Jokerit 3-2 vl (1-1,1-1,0-0,1-0)

2.02 0-1 Tomi Mäki (Ilari Filppula)
11.26 1-1 Alex Leavitt (Niko Nieminen, Janne Kolehmainen)
26.58 2-1 Ossi-Petteri Grönholm (Alex Leavitt) yv
35.47 2-2 Teemu Pulkkinen (Antti Kerälä)
voittomaalikisa: 3-2 Alex Leavitt

HPK: Mika Järvinen 10+8+13+3=34
Jokerit: Harri Tuohimaa 4+12+6+1=23