HIFK ja Ässät tarjosivat lähes täydessä Helsingin Jäähallissa viihdyttävän kamppailun, jossa pelilliset ansiot eivät tosin kaikilta osin vastanneet pääsarjatason standardeja. Ottelussa tehtiin lukuisia emämunauksia ja maalintekijä sai kiittää vastustajaa kuudessa ottelun seitsemästä maalista. Ässät voitti ottelun 5-2.

Ensimmäisessä erässä HIFK teki kardinaalimunauksia, joista Ässät teki kolme maalia. Ensin HIFK sössi maalin edessä ja Veli-Matti Savinainen sai lahjamaalin. Toisessa Ässien maalissa HIFK pelasi löysästi ja Tomas Zaborsky pääsi vapaasti niittaamaan kiekon sisään. HIFK:n aikalisäkään ei auttanut, vaan Zaborsky pääsi vastahyökkäykseen kiekonmenetyksen jälkeen ja siirsi Ässät 3-0 -johtoon.

Ässät antoi avauserässä HIFK:lle kaksi lahjamaalia. Ensin sähläiltiin oman maalin takana ja Ville Peltonen kavensi alivoimalla, kun kiekko napattiin kuin tikkari lapselta. Sen jälkeen Ässät sähläsi kiekon HIFK:lle omalla alueellaan ja Kim Hirschovits kavensi 2-3:een.

Ässät sai toisessa erässä onnekkaan maalin, kun kiekko ohjautui Severi Sillanpäästä sisään. Juuso Riksman ei pystynyt laukausta torjumaan. Viidennen Ässien maalin Riksman sitä vastoin lahjoitti. Hän imuroi päätöserässä Savinaisen laukauksen taakseen.

HIFK:lla oli päätöserässä lukuisia paikkoja, mutta Ässien maalivahti Juha Järvenpää pelasi loistavasti. Kolme IS-tähteä sai Zaborsky, kaksi tähteä Savinainen ja yhden tähden Järvenpää.

HIFK – Ässät 2-5 (2-3,0-1,0-1)
1.18 0-1 Veli-Matti Savinainen (Kristian Kudroc, Stephen Dixon)
4.49 0-2 Tomas Zaborsky (Stephen Dixon)
8.57 0-3 Tomas Zaborsky
10.11 1-3 Ville Peltonen av
12.28 2-3 Kim Hirschovits (Markus Granlund, Eetu Pöysti)
28.23 2-4 Severi Sillanpää (Kristian Kudroc, Veli-Matti Savinainen) tv
52.05 2-5 Veli-Matti Savinainen (Stephen Dixon, Ville Uusitalo) yv
Maalivahdit
HIFK: Juuso Riksman 13+7+5=25
Ässät: Juha Järvenpää 8+19+13=40

Yleisöä 7361