Unibetin kiekkoasiantuntija Esa Tikkanen ruotii IFK:n maalivahtitilannetta ja kuumana käyvää doping-keskustelua. SM-liigan kriisijoukkue IFK:n maalivahtitilanne puhuttaa. Juuso Riksman on koko loppukauden ulkona, ja nimekäs joukkue rämpii kahden peräkkäistappion jälkeen vasta yhdeksännellä sijalla.

– Mitä IFK tekee maalivahtitilanteensa kanssa? Jan Lundell on hyvä kakkosveskari, mutta hänen johdollaan ei mennä keväällä pitkälle, se on nähty. Mika Norja on myös liian kokematon ykkösen rooliin. Joku hankinta on pakko tulla, jos katastrofikausi aiotaan kääntää, Tiki linjaa.

NHL:n dopingin käyttö on noussut jälleen kuumaksi puheenaiheeksi. Tiki rauhoittelee kohun laajuutta.

– Piristeitä on monenlaisia, sallittuja ja vähemmän sallittuja. Kun näistä asioista puhutaan, on aina syytä tarkentaa, mistä aineesta on kyse, Tiki huomauttaa.

– Totta kai on huolestuttavaa, jos monet niin sanotut tappelijat käyttävät näitä aineita, ja samasta ilmiöstä on huhuiltu myös KHL:n yhteydessä. Mutta pitää muistaa, että mistään koko lajin kattavasta laajasta ilmiöstä ei todellakaan voida puhua. Pelaajia testataan esimerkiksi arvoturnausten yhteydessä, eikä käryjä ole tullut, Tiki sanoo.