Tampereen Tapparaa nykyisin edustava Jussi Makkonen etsii uransa uutta kevättä. Kaudella 2008-2009 mies voitti SM-liigan maalikuninkuuden HPK:ssa, mutta sen jälkeen on ollut vaikeampaa.

Mies janoaa myös takaisin Suomen A-maajoukkueen rinkiin, mutta se on vielä ison työn takana. Makkonen kertoi SuomiKiekko.com-sivuston haastattelussa, että aikoo seurata tiiviisti tämän viikon Karjala-turnausta. Tappara-tähden mukaan Suomi on turnauksessa ehdoton ennakkosuosikki.

– Kyllä Suomella on niin vahva joukkue, että heidän täytyy pärjätä. Mukana on paljon Bratislavan sankareita ja heillä on pelitapa varmasti kunnossa ja joukkuehenki korkealla. Suomi on ehdoton suosikki, Makkonen sanoi SuomiKiekko.com-sivustolle.

– Muista maista en oikein osaa edes sanoa mitään. En ole paljon listoja katsellut, ketä on mukana milläkin maalla. Varmasti Suomi haluaa näyttää kotikisavuonna yleisölle, mihin he pystyvät, Makkonen jatkaa.