Seppo Hiitelän voittotili Ilveksen peräsimessä tällä kaudella näyttää yhä nollaa takkuturkkien hävittyä rankkarikisan päätteeksi SaiPalle 1-2. SaiPa otti toisen perättäisen voittonsa kahden päivän sisällä tamperelaisjoukkueesta. Keskiviikkona SaiPa oli voittanut jatkoajalla Tapparan 3-2.

Ilves pelasi ensimmäisessä erässä hyvin ja siirtyi ansaitusti johtoon Toni Rajalan maalilla. Matias Sointu syötti maalin takaa ja Rajala tälläsi maalin kattoon.

Toisessa erässä Ilves sähläili ylivoimapelissään ja Elmeri Kaksonen pääsi tekemään onnekkaan alivoimamaalin. Kolmannessa erässä Ilves haki rajulla sykkeellä voittomaalia, mutta Jere Myllyniemi kesti SaiPan maalilla. Ottelu eteni lopulta rankkarikisaan, jonka ainoa onnistuja oli SaiPan latvialaislupaus Roberts Jekimovs.

Kolme IS-tähteä sai Rajala, kaksi tähteä Myllyniemi ja yhden tähden Kaksonen. Ilveksen tappiokierre jatkuu ja joukkueen asema sarjan peränpitäjänä näyttää entistä synkemmältä. Valmentaja Juha Pajuojan potkut eivät ainakaan ole parantaneet joukkueen peliä.

Ilves – SaiPa 1-2 (1-0,0-1,0-0,0-0,0-1)
13.46 1-0 Toni Rajala (Matias Sointu, Martti Järventie) yv
37.50 1-1 Elmeri Kaksonen av
Voittomaalikisa: 1-2 Roberts Jekimovs
Maalivahdit Ilves: Miika Wiikman 7+3+2=21
SaiPa: Jere Myllyniemi 9+10+13+3=35

Yleisöä 4226