Ilves on ja pysyy SM-liigan jumbona hävittyään tiistaina Oulussa Kärpille 1-2. Kärpät esitti kaksi erää heikkoa peliä, mutta Hannu Aravirta sai kolmanteen erään joukkueensa pelaamaan hyvää kiekkoa. Vahva erä tuotti Kärpille tarvittavat maalit.

Ilves osui heti ensimmäisestä tilanteestaan. Joonas Rask ja Martti Järventie järjestivät paikan Michael Keräselle, joka yllätti Ville Hostikan.

Ilves pysyi johdossa 54 minuuttia. Kolmannen erän lopulla Jari Viuhkola rakensi hienon paikan Ilkka Mikkolalle, joka laukaus yllätti Miika Wiikmanin. Kärpillä oli henki päällä ja paria minuuttia myöhemmin nähtiin voittomaali. Sen teki Oscar Eklund, jolle osuma SM-liigassa oli uran ensimmäinen.

Kolme IS-tähteä sai Eklund, kaksi tähteä Kimmo Koskenkorva ja yhden tähden Kai Kantola.