Ville Niemisen edustama ja Pekka Rautakallion valmentama Dynamo Riika ylsi maukkaaseen 2-1-vierasvoittoon Hannu Jortikan Amurista sunnuntaina. Pitkä vieraspelimatka Khabarovskiin tuotti siis täydet kolme pistettä Krisjanis Redlihsin ja Jamie Lundmarkin maaleilla. Amurin ainokaisen iski Sergei Plotnikov.

Sekä Nieminen että Dynamon Niclas Lucenius jäivät ilman tehomerkintöjä. Saman kohtalon koki Mikko Mäenpää Amurin paidassa.

Janne Niskalan edustama Atlant Mytishi peittosi puolestaan vieraskentällä Jyrki Välivaaran Novonuznetskin maalein 3-0. Teemu Lassila torjui Novokuznetskin maalilla tappio-ottelussa.

Jonas Enlundin Sibir Novosibirsk peittosi rankkarikisan jälkeen SKA Pietarin osumin 4-3.

Rämö peittosi Ahosen

Karri Rämö oli Avangard Omskin sankari, kun joukkue haki 1-0-voiton Ak Bars Kazanista KHL-liigassa sunnuntaina. Omskin voittomaalin ampui ykköskentän sentteri Igor Averin kolmannen erän puolivälissä. Ottavan osapuolen Kazanin paidassa pelasivat Jarkko Immonen ja Niko Kapanen sekä maalilla torjunut Petri Vehanen.

Voittonsa myötä Omsk nousi vain kahden pisteen päähän läntisen konferenssin kakkosjoukkueesta Amurista. Kazan on lännessä viidentenä.

Ari Ahonen ei puolestaan pystynyt torjumaan voittoa Metallurg Magnitogorskille, kun joukkue taipui Neftehimik Nizhnekamskin vieraana 1-3. Neftehimikin Oskar Osala ja Tuukka Mäntylä sekä Metallurgin Juhamatti Aaltonen, Lasse Kukkonen ja Ville Lajunen jäivät ilman tehomerkintöjä.

KHL sunnuntaina:

Amur – Dynamo Riika 1-2
Novokuznetsk – Atlant Mytishi 0-3
Novosibirsk – SKA Pietari 4-3 vl.
Ufa – Jugra 3-1
Kazan – Omsk 0-1
Niznekamsk – Magnitogorsk 3-1