Suomen maalissa torjunut Karri Rämö oli ennen Venäjä-ottelua Leijonien historian ainoa maalivahti, jonka torjuntaprosentti Karjala-turnauksessa oli 100,00. Selän taakse uponnut torstainen osuma pudotti torjuntaprosenttia hieman, mutta Avangard Omskin mies on silti yhä Leijona-vahtien listaykkönen.

Rämöllä on Karjala-turnauksessa nyt takanaan kaksi ottelua, joissa hän on voittomaalikisaa lukuun ottamatta päästänyt ainoastaan yhden maalin. Laukauksia Rämö on torjunut yhteensä 53, jolloin torjuntaprosentiksi muodostuu 98,15.

Markkanen ja Wallinheimo mukana kärkikolmikossa


//

Toiseksi paras torjuntaprosentti Karjala-turnauksen suomalaisveskareilla löytyy Jussi Markkaselta, joka kolmessa ottelussa on ollut 78 laukauksen tiellä ja päästänyt kolme maalia selkänsä taakse. Markkasen torjuntaprosentti on siten 96,30.

Samaan lukemaan yltää myös Sinuhe Wallinheimo, jolla on kahden matsin jäljiltä kaksi päästettyä osumaa ja 52 torjuttua laukausta.

Tässä suomalaismaalivahtien TOP10 Karjala-trunauksissa: