KHL-seura Avangard Omskin maalivahti Karri Rämö kertasi NHL-kuvioitaan venäläistoimittajille.

Parikymppisenä rapakon taakse siirtynyt Rämö merkkautti Tampan organisaatiossa 48 NHL-matsia, mutta lopullinen ykkösvahdin rooli jäi unelmaksi.

– Kaikki tapahtui hyvin nopeasti. Allekirjoitin kolmivuotisen sopimuksen Suomessa, pelasin vuoden ja lähdin Tampaan. Sillä hetkellä en vain tiennyt, mitä odottaa. Ensimmäisenä vuotena en saanut mahdollisuutta, mutta toisena vuotena pääsin jo pelaamaan kokonaisia matseja. Pelasin myös farmissa ja sitten sopimus päättyi, Rämö kertaa tapahtumia AllHockey.ru-sivustolle.

– Sain uuden sopimuksen eteeni, mutta en halunnut allekirjoittaa sitä. Tunsin, että AHL oli jo nähty. Sain tarpeekseni. Halusin saada mahdollisuuden pelata NHL: ssä, mutta sopimus ei antanut minulle sitä uskoa, missä minulle olisi annettu se mahdollisuus.

//