Oulun Kärpät teki makoisan matkan Helsinkiin perjantaina, kun Helsingin Jokerit kaatui Ilmalassa maalein 4-2. Voittonsa myötä Kärpät vahvisti asemiaan sarjataulukon seitsemännellä tilalla. Jokerit on tappiostaan huolimatta neljäntenä.

Jokerit sai otteluun hyvä alun ja se palkittiin ylivoimamaalilla ajassa 11.15. Antti-Jussi Niemi ja Nichlas Hardt petasivat paikan Jani Ritalle, eikä maalitykki erehtynyt. Kärpät tuli vielä avauserässä tasoihin, kun maaliverkkoa heilutti Julius Junttila.

Toisen erän ainoa maali oli jälleen Kärppien käsialaa, kun Frans Tuohimaan yllätti Pekka Saarenheimo. Kärpät ratkaisi toisen erän alkuun, kun Junttila tehtaili illan toisensa rankkarista. Jokerit tuli vielä maalin päähän Hardtin toimesta, mutta Kimmo Koskenkorvan päätöserän puolivälissä viimeistelemä 4-2-maali oli ottelun ratkaisu.

Jokerit – Kärpät 2-4(1-1, 0-1, 1-2)

11.15 1-0 Jani Rita (Nichlas Hardt, Antti-Jussi Niemi) YV
13.03 1-1 Julius Junttila (Joonas Kemppainen, Kimmo Koskenkorva)
23.16 1-2 Pekka Saarenheimo (Juho Keränen, Mikko Alikoski)
40.54 1-3 Julius Junttila RL
42.47 2-3 Nichlas Hardt (Antti-Jussi Niemi, Riku Hahl)
50.25 2-4 Kimmo Koskenkorva (Oscar Eklund)