JYP jatkoi pirteitä otteitaan voittamalla tiistaina Turussa TPS:n 5-1. JYPin paremmuudesta ei ollut mitään epäselvyyttä. TPS pelasi aneemisesti ja lähti hyökkäyksiin aivan liian hitaasti.

Miika Lahti maalasi JYPin ensimmäisessä erässä johtoon, kun TPS-vahti Marek Schwarzin eteen rakennettiin hyvä maski. Ottelu ratkesi toisen erän lopussa, kun Antti Jaatinen, Harri Pesonen ja Ossi Louhivaara maalasivat JYP:n parissa minuutissa 4-0 -johtoon.

Eric Perrin järjesteli paikan kahteen maaliin. TPS nousi hetkittäisesti kolmannen erän alussa ja Mika Viinanen kavensi 1-4:een. Olli Sipiläisen maali päätti turkulaisten kirin.

JYPin Juha-Pekka Hytönen sai kolme IS-tähteä. Kaksi tähteä sai Perrin ja yhden tähden Sipiläinen.

TPS – JYP 1-5 (0-1,0-3,1-1)

7.36 0-1 Miika Lahti (Olli Sipiläinen, Kristian Näkyvä)
36.24 0-2 Antti Jaatinen (Juha-Pekka Hytönen, Filip Riska)
38.00 0-3 Harri Pesonen (Eric Perrin)
38.54 0-4 Ossi Louhivaara (Eric Perrin, Jani Tuppurainen)
41.41 1-4 Mika Viinanen (Markus Palmroth, Mirka Virtala) sr
50.14 1-5 Olli Sipiläinen (Juha-Pekka Hytönen)

TPS: Marek Schwarz 9+9=18 (vaihto 40.00)