Tappara ja kanadalaishyökkääjä Joey Tenute ovat purkaneet välisensä pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä. Tenute siirtyy pelaamaan Keski-Eurooppaan. Tapparassa Tenute pelasi 18 SM-liigaottelua. Niissä hän teki kaksi maalia, syötti viisi, istui kahdeksan rangaistusminuuttia ja oli plusmiinustilastossa viiden maalin verran miinuksella.

Tshekkipuolustaja Jan Platilin koeaikasopimusta kirvesrintoihin on jatkettu joulutaukoon saakka kestäväksi. Platil ehti pelata alkuperäisestä tryoutistaan vain kaksi ottelua ennen kuin sai rajun aivotärähdyksen, joka piti hänet sivussa viidestä ottelusta ennen maaottelutaukoa. Nyt puolustaja on saanut luvan aloittaa täysipainoisen harjoittelun ensi viikolla.

Niin ikään aivotärähdyksestä kärsinyt hyökkääjä Antti Erkinjuntti ja sormivamman saanut Tuomas Vänttinen ovat olleet jo mukana joukkueharjoituksissa. Kumpikin ehti olla sivussa yli kuukauden ajan.