Lauantaina Tshekkiä vastaan yhden maalin ja kolme syöttöpistettä saalistanut Janne Pesonen uskoo, että mainiot esiintymiset Leijona-paidassa tuovat myös uutta virtaa liigapeleihin.

– Kyllä varmaan saa lisää pontta liigaankin, mutta kyllä koitan joka peliin valmistautua erikseen. Jokainen peli on ainutlaatuinen tapahtuma, ei tässä sen pidemmälle auta alkaa suunnittella liikaa. Päivä kerrallaan ja peli kerrallaan.

Toisin kuin ensimmäisessä ottelussa Venäjää vastaan, lauantaina Leijonat sai hyvän startin kamppailulle. Myös Pesosen mielestä tämä oli koko ottelun kannalta ensiarvoisen tärkeää.

– Avainasiat tämän päivän suoritukseen olivat huolellinen valmistautuminen joukkueelta. Saatiin hyvä lähtö ja oltiin kärsivällisiä silloin kuin piti olla. Maltettiin puolustaa kun oli sen paikka ja hyökättiin fiksusti, pidettiin kiekkoa. Tärkeää oli, että oli se kärsivällisyys koko 60 minuuttia.

//