KooKoo vahvistaa rivejään perjantain otteluun TUTO Hockeyta vastaan Erkki Rajamäellä. 33-vuotias Rajamäki on HIFK:n pelaaja ja mies on pelannut tällä kaudella vasta kaksi ottelua HIFK:n paidassa. Nyt mies tulee Kouvolaan yhden ottelun ajaksi hakemaan lisää pelituntumaa tutun valmentajan Ismo Lehkosen alaisuuteen.

Peräti neljä mitalia SM-liigassa itselleen pokannut ja yli 400 SM-Liigaottelua pelannut Rajamäki, on tasoltaan sellainen kiekkosoturi, jonka KooKoo ottaa mielellään riveihinsä yhden ottelun ajaksi.

– Eki on tervetullut ammattilainen meidän koppiin, ehdottomasti. Meillä on tällä hetkellä sivussa 4 hyökkääjää ja lisäksi Veistolan Jiri pelasi käytännössä yhdellä jalalla keskiviikkona Jyväskylässä jotta saatiin neljä ketjua kasaan. Jirin pelaaminen huomenna on kysymysmerkki, mutta Ekin tulon myötä meillä on nyt sitten ainakin varmuudella neljä ketjua kasassa. Huomisesta pelistä varmuudella ovat sivussa kuitenkin Laukkanen, Forsbacka ja Siren. Hokkasen ja Veistolan kohdalla asia ratkeaa vasta aamulla, toteaa KooKoon toiminnanjohtaja Sakari Välimaa.