Tappara vastasi SM-liigan lauantain kierroksen yllätyksestä voittamalla Porissa Ässät 4-2. Ässät hallitsi tapahtumia, mutta Tapparan maalivahti Juha Metsola oli loistava. Hänen hieno maalivahtipelinsä ratkaisi voiton Tapparan eduksi.

Aki Uusikartano maalasi Ässät 1-0 -johtoon, mutta Antti Erkinjuntin ja Olli Palolan maaleilla Tappara johti ensimmäisellä erätauolla 2-1. Toisessa erässä Ville Uusitalo laukoi Ässät tasoihin, mutta Erkinjuntti teki paria minuuttia myöhemmin toisen maalinsa. Ässät ei kovasta yrityksestään huolimatta kyennyt tasoittamaan ja Jerry Ahtola maalasi lopussa tyhjiin.

Kaksi maalia tehnyt Erkinjuntti sai kolme IS-tähteä. Kaksi tähteä sai Metsola ja yhden tähden Veli-Matti Savinainen.

Ässät – Tappara 2-4 (1-2,1-1,0-1)

9.55 1-0 Aki Uusikartano (Tuomas Santavuori)
13.29 1-1 Antti Erkinjuntti (Jukka Peltola, Joonas Liimatainen)
14.29 1-2 Olli Palola (Tommi Kovanen, Sami Venäläinen)
32.14 2-2 Ville Uusitalo (Mika Niemi, Patrick Yetman)
34.41 2-3 Antti Erkinjuntti (Jussi Makkonen)
59.05 2-4 Jerry Ahtola (Jussi Makkonen, Jukka Peltola) tm