Lukko nousi SM-liigan sarjataulukossa yhdeksänneksi HIFK:n edelle voitettuaan Bluesin Espoossa 4-5. Maratonottelu kesti rankkarikisaan saakka, jossa tahkottiin useita vetopareja. Lukon ratkaisijaksi nousi Kris Beech, joka aiheutti Bluesille kolmannen peräkkäisen tappion. Beech tehtaili ratkaisun vasta 13. parissa.

Ensimmäisen erän jälkeen Lukko oli johtanut Juhani Jasun maalilla 1-0, mutta toisessa erässä Blues teki neljä maalia. Erä oli täysin Bluesin hallintaa ja Mika Norosen yllättivät Dale Clarke, Kristian Kuusela ja kahdesti osunut Tommi Huhtala. Lukon Jussi Pesonen teki erikoisen ylivoimamaalin Bluesin norjalaismaalivahdin Lars Voldenin takapuolen kautta.

Lukko sai päätöserässä peliinsä ryhtiä. Beech otti erässä kaksi jäähyä, mutta onnistui myös maalinteossa. Tasoitusmaalin teki Lauri Tukonen Perttu Lindgrenin ja ja Pesosen järjestämästä ylivoimakuviosta.

Lukon maalivahti Mika Noronen sai kolme IS-tähteä. Kaksi tähteä sai Huhtala (2+1) ja yhden tähden Beech.

Blues – Lukko 4-5 rl (0-1,4-1,0-2,0-0,0-1)

11.38 0-1 Juhani Jasu (Jussi Pesonen, Mark Bomersback)
20.29 1-1 Dale Clarke (Tommi Huhtala, Joakim Eriksson)
30.43 2-1 Tommi Huhtala (Camilo Miettinen, Dale Clarke) yv
32.18 2-2 Jussi Pesonen (Perttu Lindgren) yv
35.17 3-2 Kristian Kuusela (Ville Varakas, Teemu Ramstedt)
39.18 4-2 Tommi Huhtala (Mika Hannula, Dale Clarke) yv
45.55 4-3 Kris Beech (Janne Keränen, Teemu Nurmi)