Ässät otti SM-liigassa toisen voittonsa kahden päivän sisään voitettuaan keskiviikkona Porissa sarjakärki KalPan 4-1. Ässät ratkaisi ottelun edukseen toisessa erässä, jossa se hyödynsi armotta KalPan virheet ja teki kolme maalia. Myös tiistain 5-2 -voittonsa HIFK:sta Ässät oli saavuttanut rankaisemalla vastustajaa virheistä kovalla kädellä.

Avausmaalinsa Ässät teki toisen erän alussa, kun SM-liigan pörssikärki Matti Kuparinen antoi tökerön harhasyötön oman maalinsa takaa ja Severi Sillanpää yllätti Ari Ahosen. Toisen maalin teki Patrick Yetman Stephen Dixonin hienosta syötöstä ja kolmannen Ässä-maalin viimeisteli huippuiskussa oleva Tomas Zaborsky Ahosen kainalon alta.

Kolmannessa erässä KalPa sai toivoa Mikko Kukkosen kavennusmaalista. Sen jälkeen Antti Raanta piti Ässien maalilla kuitenkin pintansa ja porilaiset onnistuivat HIFK-ottelun toisintona jäädyttämään taitavasti vastustajan peliä. Zaborsky maalasi lopuksi tyhjiin.

Kolme IS-tähteä sai Zaborsky, kaksi tähteä Dixon ja yhden tähden Ässien maalivahti Antti Raanta. Sarjataulukossa Ässät jatkaa vahvasti kolmospaikalla.

Ässät – KalPa 4-1 (0-0,3-0,1-1)
23.23 1-0 Severi Sillanpää (Antti Mäkilä, Sami Mutanen)
25.32 2-0 Patrick Yetman (Stephen Dixon, Ville Uusitalo)
33.09 3-0 Tomas Zaborsky (Ryan Caldwell) tv
44.47 3-1 Mikko Kukkonen (Joonas Riekkinen)
59.22 4-1 Tomas Zaborsky (Stephen Dixon) tm
Maalivahdit

Ässät: Antti Raanta 4+6+12=22
KalPa: Ari Ahonen 14+8+11=33

Yleisöä 4081