Ville Nieminen maalasi latvialaisten voitossa

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS


Suomalaisvahti Teemu Lassila oli joukkueensa sankari, kun Novokuznetsk kaatoi keskiviikon KHL-kierroksella Omskin jatkoajalla maalein 2-1. Karri Rämö oli puolestaan tällä kertaa Omskin luukkuvahtina. Ratkaisumaalin laukoi Aleksander Mereskin ajassa 61.05. Voittajajoukkueen ykköskentässä nähtiin myös entinen JYP-pakki Jyrki Välivaara.

TsSKa Moskova puolestaan peittosi konkarihyökkääjä Aleksei Jashinin kahdella maalilla Baris Astanan vieraskentällä maalein 4-2. Jekaterinburg päihitti jatkoajalla HC Levin luvuin 5-4.

Magnitogorskin suomalaishyökkääjä Juhamatti Aaltonen onnistui maalinteossa, kun Metallurg löi Sibirin osumin 6-4. Aaltonen viimeisteli joukkueensa viimeisen maalin. Lasse Kukkonen syötti puolestaan Anton Butin avausosuman. Sibirin Jonas Enlund ei merkkauttanut tehopisteitä.

Ari Ahonen oli avauspelissään KHL:ssä Metallurgin paidassa maalilla ja torjui prosentilla 85,7.

Hannu Jortikan Amur Khabarovsk haki 5-4-voiton rankkarikisan jälkeen Jugrasta.

Ville Nieminen puolestaan ampui yhden täysosuman, kun Dynamo Riika peittosi SKA Pietarin 5-4. Sikailijajoukkue Vitjaz kukisti Spartak Moskovan 3-2.

Janne Niskala sai yhden syöttöpisteen, kun suomalaispakin edustama Atlant Mytishi löi Mikko Lehtosen ja Pasi Puistolan Severstalin 5-3.

Venäjän KHL-liiga keskiviikkona:

Omsk – Novokuznetsk 1-2 ja.
Metallurg Magnitogorsk – Novosibirsk Sibir 6-4
Baris Astana – TsSKA Moskova 2-4
Jekaterinburg Avtomobilist – HC Lev 5-4 ja.
Jugra – Khabarovsk Amur 4-5 vl.
Severstal Tsherepovets – Atlant Mytishi 3-5
Spartak Moskova – Vitjaz Tsehov 2-3
Dynamo Riika – SKA Pietari 5-4