Porin Ässissä jääkiekkouransa luonut Kari Makkonen on nimetty jääkiekon Mestis-sarjassa pelaavan TUTO Hockeyn uudeksi päävalmentajaksi, uutisoi mm. Yle Urheilu verkkosivuillaan maanantaina. Makkosen sopimus kattaa kuluvan kauden ja sopimuksessa on jatko-optio myös seuraavasta kaudesta mikäli tulokset ovat joukkueen peräsimessä hyviä.

– Kari Makkonen on kokenut, legendaarinen suomalainen kiekko-osaaja. Hän on ahkera ja lojaali nykykiekon asiantuntija, kertoi TUTO Hockey Oy:n varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen YLE Urheilun nettisivuilla.

Makkonen on valmentanut muun muassa alasarjoissa Seinäjoen SHT:tä, Titaaneita ja Mikkkelin Jukureita sekä toiminut Jukka Rautakorven aikaisessa Tapparassa seuran valmennustiimissä.

TUTOn hallitus on vapauttanut entisen päävalmentajan Petri Niukkasen tehtävistään.