KalPa kohenteli asemiaan SM-liigan kärkipäässä voitettuaan keskiviikkona Kuopiossa Lukon helposti 5-2. KalPa hallitsi tapahtumia selvästi kahdessa ensimmäisessä erässä ja sen maalivahdilla Juha Toivosella oli varaa jopa emämunaukseen. Toivonen imaisi taakseen avauserässä Juhani Jasun purkukiekon, josta Lukko kavensi 1-2:een.

Paremmuutensa KalPa osoitti jo alussa siirryttyään 2-0 -johtoon Sakari Salmisen ja Adam Masuhrin maaleilla. Jasun erikoinen kavennusmaali sekoitti KalPan pelin toisen erän alussa ja Charles Bertrand tasoitti 2-2:een. Sen jälkeen Lukko kuitenkin vikisi ja KalPa vei. Masuhr ja Jasse Ikonen maalasivat kuopiolaiset muutamassa minuutissa 4-2 -johtoasemaan.

Kolmannessa erässä Toivonen torjui vahvasti ja KalPa pystyi jäädyttämään Lukon hyökkäyspeliä hyvällä puolustuspelillään. Matti Koistisen 5-2 -maali oli ottelun lopullinen ratkaisu.

Kaksi maalia tehnyt Masuhr sai kolme IS-tähteä. Kaksi tähteä sai Ikonen ja yhden tähden Lukon Bertrand, joka on myös Ranskan maajoukkuemies.

KalPa – Lukko 5-2 (2-1,2-1,1-0)

9.33 1-0 Sakari Salminen (Matti Kuparinen, Tuomas Kiiskinen) yv
10.51 2-0 Adam Masuhr (Sakari Salminen, Tuomas Kiiskinen)
18.16 2-1 Juhani Jasu av
28.15 2-2 Charles Bertrand (Mark Bomersback, Tuomas Huhtanen) yv
31.20 3-2 Adam Masuhr (Tommi Jokinen) sr
35.26 4-2 Jasse Ikonen (Jyri Junnila, Simo-Pekka Riikola)
56.38 5-2 Matti Koistinen (Jasse Ikonen)