Philadelphia Flyersin hallissa nähtiin torstain NHL-kierroksella käsittämätön maalijuhla ja kaupan päälle vielä melkoinen yllätys. Flyers lähti Winnipeg Jetsin mukaan ilotulitukseen ja jäi lopulta hopealle lukemin 8-9. Voitto oli uudelle Jetsille seuran historian ensimmäinen vieraissa.

Philadelphia oli tappiolla 1-5, 2-6 ja päätöserän alussa 4-6. Flyers painui kuitenkin edelle lukemissa 7-6, mutta onnistui vielä menettämään sarjapisteet.

Philadelphian tehomiehinä kunnostautuivat Daniel Briere (2+2), Kimmo Timonen (0+4) ja James van Riemsdyk (2+1). Timonen kasvatti samalla kauden saldonsa lukemiin 0+8, mikä vei hänet suomalaisten pistepörssin kakkospaikalle. Winnipegin ahneimpina häärivät Nikolai Antropov (1+2) ja Tanner Glass (1+2).

PHILADELPHIA – WINNIPEG 8-9 (1-3,3-3,4-3)

Kimmo Timonen, Philadelphia 0+4, +3, 2, 2, 22:54