Pelicans ei onnistunut nousemaan SM-liigan kärkeen hävittyään perjantain kotiottelunsa täydellä Isku-Areenalla Jokereille 0-2. Jokerit oli ensimmäisessä ja toisessa erässä parempi joukkue ja kolmannessa erässä se puolusti tehokkaasti kahden maalin johtoaan.

Avausmaalinsa Jokerit teki toisen erän ensimmäisellä minuutilla. Ilari Filppula ja Teemu Pulkkinen järjestivät paikan Teemu Eroselle, jonka tarkka rannelaukaus yllätti Niko Hovisen. Toisen erän lopulla Jarkko Ruutu antoi tarkan pystysyötön Jani Ritalle, joka nosti rystyltä Jokereiden toisen maalin. Rita teki kauden kymmenennen maalinsa. Kolmannessa erässä Pelicans pääsi paremmin mukaan, mutta Eero Kilpeläinen torjui Jokereiden maalilla hienosti.

Kolme IS-tähteä sai Kilpeläinen, kaksi tähteä Eronen ja yhden tähden Jokereiden 18-vuotias lupaus Markus Hännikäinen.

Pelicans – Jokerit 0-2 (0-0,0-1,0-1)

20.49 0-1 Teemu Eronen (Ilari Filppula, Teemu Pulkkinen)
37.42 0-2 Jani Rita (Jarkko Ruutu, Antti Kerälä)

Maalivahdit
Pelicans: Niko Hovinen 10+11+11=32
Jokerit: Eero Kilpeläinen 5+5+10=20

Yleisöä 5530