Anaheim Ducksin Teemu Selänne summaa MTV3:n blogissaan yhteen joukkueen Euroopan kiertuetta. Ducks pelasi nopeassa tahdissa sekä Helsingissä että Tukholmassa.

Ainakin Selänteelle viikko Suomessa teki mannaa.

– Viikko Suomessa ja rakkaassa Helsingissä oman joukkueen kanssa oli ”priceless”. Harva kiekkoilija saa mahdollisuuden pelata kotikaupungissaan NHL-joukkueen kanssa, Selänne kirjoittaa Maikkarin blogissaan.

Selänne piipahti yhdessä muun Ducks-miehistön kanssa Helsingin lähisaaristossa Saunasaaressa. Selänteen mukaan NHL-tähdet ihastuivat ylipäätään Suomen pääkaupunkiin.

– Saunomisen jälkeen tuli vielä kruunu päälle, eli suomalaista olutta, makkaraa ja loimulohta. Pojat tulevat muistamaan sen reissun pitkään! Muutenkin jätkät ihastuivat Helsinkiin. Ruoka oli hyvää, ihmiset ystävällisiä, ja pari baariakin “toimi”, Selänne kirjoittaa.