Tappara on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen Mestiksen LeKissä alkukauden pelanneen Jarkko Pyymäen kanssa. 29-vuotias hyökkääjä on pelannut aiemmin liigassa yli 350 ottelua, kuusi kautta kasvattiseurassaan Tapparassa ja yhden kauden SaiPassa.

Edellisen kerran Pyymäki pelasi kirvesrinnoissa kaudella 2009-10. Viime kaudella hän teki LeKissä 24 tehopistettä ja tämän kauden kahdeksassa Mestis-ottelussa yhden maalin.

Tapparan hyökkäyksestä Tuomas Vänttinen on sivussa ainakin yli kuukauden verran. Hän sai kovan laukauksen sormeensa tiistain Ässät-ottelussa ja sormi vaati leikkauksen.

Kaksi Tapparan laitahyökkääjää siirtyy puolestaan loppukaudeksi pelaamaan Mestikseen seuran ja pelaajien välisellä yhteisellä sopimuksella. Jouni Virpiö siirtyy KooKooseen Kouvolaan ja Joni Karjalainen Kajaanin Hokkiin.