Tomi Kallion ja Ilkka Heikkisen Växjö Lakers oli vastaantulijana, kun Tukholman AIK piipahti kylässä torstaina. Växjö nöyrtyi kotihallissaan peräti maalein 0-4.

Timo Pärssisen ja Ilkka Pikkaraisen Timrå sen sijaan haki voittomaalikisan jälkeen 2-1-voiton Hannes Hyvösen Färjestadista. Kaikki suomalaiset jäivät ilman tehomerkintöjä. Hyvösen Färjestad on pelannut surkean alkukauden ja se on Elitserienissä viimeisenä edellään juuri Timrå.

Frölundan Mika Pyörälä oli puolestaan pääosassa, kun joukkue kaatoi HV71:n maalein 3-0. Pyörälä vastasi joukkueensa 2-0-maalista. HV:n paidassa pelasivat Jukka Voutilainen, Mikko Luoma ja Jesse Joensuu.

Skellefteån Hannu Pikkaraiselle merkittiin yksi syöttöpiste, kun suomalaisen joukkue löi Luulajan maalein 3-2. Skellefteån Joel Mustonen sekä Luulajan Joonas Vihko, Topi Jaakola ja Ville Viitaluoma eivät saaneet tililleen yhtään tehopistettä.

Fredrik Norrena torjui maalilla, kun suomalaisvahdin Linköping hävisi Djurgårdenille maalein 1-4. Norrenalle merkittiin 29 torjuntaa.

Frölunda porskuttaa Elitserienin kärjessä kahden pisteen erolla ennen Skellefteåa ja viiden pisteen päässä Luulajaa.

Elitserien torstaina:

Växjö – AIK 1-4
Färjestad – Timrå 1-2 vl.
Frölunda – HV71 3-0
Djurgården – Linköping 4-1
Skellefteå – Luulaja 3-2