TPS on SM-liigan sarjataulukossa seitsemäntenä voitettuaan sunnuntaina Espoossa Bluesin jatkoajalla 4-3. Blues oli viimeisellä minuutilla noussut tasoihin, mutta TPS:n Tomas Plihal ratkaisi ottelun turkulaisten eduksi jatkoajan toiseksi viimeisellä minuutilla. Syötön antoi Ville Vahalahti.

Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli ollut Mikael Kurjen ja Timo Seppäsen maalien myötä 1-1. Toisessa erässä tilanteita oli enemmän, mutta maaleja nähtiin vain yksi. Sen teki TPS:n Ryan Stone.

Kolmannen erän alussa Teemu Ramstedt tasoitti 2-2:een. TPS:n Mario Scalzon maali muutamaa minuuttia ennen loppua näytti jo ratkaisulta, mutta Kristian Kuusela tasoitti 3-3:een Bluesin otettua maalivahtinsa Lars Voldenin pois. Jatkoajalla Blues tuhlasi useamman paikan ja TPS korjasi hedelmän.

Kolme IS-tähteä sai Plihal, kaksi tähteä Kuusela ja yhden tähden TPS:n maalivahti Marek Schwarz.

Blues – TPS 3-4 ja (1-1,0-1,2-1,0-1)

4.28 1-0 Mikael Kurki (Jani Hakanpää)
5.50 1-1 Timo Seppänen
28.11 1-2 Ryan Stone (Tomas Mojzis)
40.29 2-2 Teemu Ramstedt (Kristian Kuusela, Ari Vallin)
56.55 2-3 Mario Scalzo (Tomas Mojzis)
59.15 3-3 Kristian Kuusela (Joakim Eriksson, Toni Kähkönen) yv im
63.54 3-4 Tomas Plihal (Ville Vahalahti) tv