Jääkiekon Mestiksen kärkijoukkue KooKoo ilmoitti maanantaina lainaavansa hyökkääjä Iivo Hokkasen SM-liigan HIFK:n käyttöön. Toiseen suuntaan lainavaihdossa siirtyy hyökkääjä Siim Liivik. Mestiksen pistepörssissä kakkosena oleva Hokkanen pelaa HIFK:ssa kaksi ottelua. Liivik esiintyy puolestaan KooKoon paidassa tämän viikon kolmessa ottelussa.

Hokkanen palaa torstain SM-liigakierroksen jälkeen Kouvolaan, mutta ei ole siirtopykälien takia edustuskelpoinen vielä lauantain Sport-KooKoo -ottelussa.

– Tämä on iso juttu Iivolle eikä me seurajohdon ja valmennuksen kanssa haluta olla tällaisen mahdollisuuden tiellä. Toki se on meille kova paikka antaa meidän ykkössentteri pois viikoksi, mutta toisaalta Liivik antaa meillekin myös paljon omalla panoksellaan tällä viikolla, KooKoon toiminnanjohtaja Sakari Välimaa totesi seuran verkkosivuilla.