Espoo Bluesia epävarma tulevaisuus ei näytä pelillisellä puolella haittaavan, sillä torstain kotiottelussaan joukkue kaatoi sarjakärki KalPan 2-1. Blues ratkaisi ottelun viimeisellä minuutilla. KalPalle sattui kiekonmenetys ja Tommi Huhtala niittasi kiekon sisään vain 24 sekuntia ennen loppua.

Blues hallitsi ensimmäistä erää, jossa se siirtyi johtoon jo toisella minuutilla Joni Töykkälän survottua lätkän sisään maalivahti Ari Ahosen alta. Toisessa erässä Blues jäähyili urakalla ja KalPa hallitsi selvästi. Tasoituksen ampui Sakari Salminen ylivoimalla.

Bluesin Petri Koiviston torjunnat pitivät Bluesia toisessa erässä pystyssä, mutta kolmannessa erässä Blues sai jälleen otetta myös hyökkäyspelistä. Tapahtumien valossa Bluesin voitto oli oikeutettu ja KalPa sai syyttää mokastaan vain itsestään.

Kolme IS-tähteä sai Koivisto, kaksi tähteä Huhtala ja yhden tähden Salminen.

Blues – KalPa 2-1 (1-0,0-1,1-0)

2.11 1-0 Joni Töykkälä (Jari Sailio, Ville Varakas)
30.10 1-1 Sakari Salminen (Marko Kauppinen, Matti Kuparinen) yv
59.36 2-1 Tommi Huhtala (Camilo Miettinen) sr

Maalivahdit
Blues: Petri Koivisto 11+13+7=31
KalPa: Ari Ahonen 8+5+6=19

Yleisöä 3425