Canal+:n ja MTV3:n kiekkotiimissä mukana oleva Mika Kortelainen ei juuri usko Leijonien uusivan MM-kultansa ensi kevään MM-kisoissa. Kortelainen muistutti tiistaia Sonera Sport -tilaisuudessa, että kultamitalin uusiminen varsinkin kotikisoissa on perin harvinaista.

– Kyllä se on helvetin pieni todennäköisyys. Kotikisat on aina vaikea voittaa ja vielä hallitsevana mestarina. Bratislavassa Suomella oli optimitilanne. Suomi oli altavastaaja ja kaiken lisäksi kisat olivat kauempana kotimaasta. Joukkue sai keskittyä rauhassa, Kortelainen summasi SuomiKiekko.com-sivuston haastattelussa.

– Nyt odotukset ovat korkealla. Toki mestaruus on haave, jota täytyy tavoitella. Täytyy kuitenkin muistaa, että MM-kisoissa jo neljään parhaan joukkoon pääseminen on hyvä saavutus Suomen kokoiselta maalta, Kortelainen jatkaa.

SuomiKiekko.com julkaisee torstaina Kortelaisen erikoishaastattelun. Muista siis seurata sivustoa tiiviisti!