Mestiksen seura Kiekko-Vantaa sai huonoja uutisia tiistaina, kun joukkueen alkukauden toiseksi tehokkain maalintekijä, 20-vuotias hyökkääjä Toni Pulkkinen, loukkaantui lohipaitojen harjoituksissa. Keskiviikkona ensiarviot lupailivat 1-2 kuukauden huilia, mutta torstai ei kuitenkaan ollut sitä kuuluisaa toivoa täynnä vaan päinvastoin.

Lääkärinlausunto kertoi, että alavartalovamma on sen verran paha, että mies on sivussa koko loppukauden ajan.

Pulkkiselle kuluva kausi on ensimmäinen Kiekko-Vantaan joukkueessa sekä aikuisten sarjatasolla. 12 pelaamassaan ottelussa Pulkkinen ampui kolme maalia ja keräsi yhteensä neljä tehopistettä reilun 13 minuutin ottelukohtaisella peliajalla. Kiekko-Vantaan sisäisestä pistepörssistä Pulkkinen löytyy sijalta viisi ja maalipörssissä sijoitus on toinen.

– Toni oli todella kovalla asenteella alusta lähtien mukana ja miehen työtä kaukalossa ja sen ulkopuolella oli ilo seurata, siitä hyvänä osoituksena kesken kauden paitaan tullut varakapteenin A-kirjain. Harmittaa tottakai nuoren pelaajan ja kovan taistelijan puolesta, mutta olen siitä täysin varma, että Toni tekee vielä komean paluun kaukaloon pitkän sairasloman jälkeen, Kiekko-Vantaan joukkueenjohtaja Jari Hotti kertoo.