Kiekko-Vantaa kohtaa keskiviikkona runkosarjan 13. kierroksella JYP-Akatemian Jyväskylästä. Pienen tauon jälkeen lohipaidassa nähdään Jokereista maalivahti Frans Tuohimaa, sekä puolustaja Tommi Kivistö. Uutena nimenä Jokereista Kiekko-Vantaan miehistöön siirtyy ruotsalainen John Klingberg, 19. Kaikkien kolmen lainasopimukset ovat voimassa toistaiseksi.

Dallas Starsin kesällä 2010 5. kierroksella (varausnumerolla 131.) varaama Klingberg pelaa Suomessa ensimmäistä kauttaan. Viime kaudella Elitserienissä debytoinut ja 26 runkosarjan ottelua (0+5) Frölundassa pelannut Klinberg on nähty kuluvalla kaudella Jokerien kokoonpanossa kuudessa European Trophyn ottelussa (0+1) sekä 10 SM-Liigan runkosarjan ottelussa (1+1).

Kivistön tilastot näyttävät kuluvalta kaudelta SM-Liigasta kahdeksaa ottelua, yhtä syöttöpistettä ja reilua 18 minuutin ottelukohtaista peliaikaa.