KalPa jatkaa SM-liigan kärjessä voitettuaan lauantain kotiottelussaan HPK:n 4-2. Toisessa erässä KalPa teki kaikki neljä maaliaan. SM-liigassa toiseksi viimeisenä rämpivästä HPK:sta ei ollut takaa-ajajaksi.

Ensimmäisessä erässä molemmilla oli monta paikkaa, mutta ainoan maalin teki Janne Laakkonen yhdeksän sekuntia ennen summeria. Toisessa erässä KalPan kauden tehomiehet antoivatkin HPK:lle sitten isän kädestä. Tuomas Kiiskinen ja Matti Kuparinen maalasivat KalPan 2-1 -johtoon ja Janne Kolehmaisen tasoitusmaalin jälkeen kuopiolaiset laittoivat lisää pökköä pesään Tommi Miettisen ja Jukka Hentusen maalattua 4-2:een.

Kolmannessa erässä KalPa keskittyi vain varjelemaan johtoaan ja jäädytti hienosti HPK:n hyökkäyspeliä.

Kokenut Hentunen sai kolme IS-tähteä. Kaksi IS-tähteä sai Kiiskinen ja yhden tähden Kuparinen.

KalPa – HPK 4-2 (0-1,4-1,0-0)

19.51 0-1 Janne Laakkonen (Santeri Alatalo, Marko Luomala)
27.00 1-1 Tuomas Kiiskinen (Sakari Salminen, Matti Koistinen)
28.38 2-1 Matti Kuparinen (Sakari Salminen, Marko Kauppinen) yv
29.52 2-2 Janne Kolehmainen (Lauri Kärmeniemi, Tuukka Mäkelä)
31.34 3-2 Tommi Miettinen (Henri Laurila, Kalle Kerman)
34.47 4-2 Jukka Hentunen (Adam Masuhr, Joonas Riekkinen) yv

KalPa: Ari Ahonen 9+13+8=30