Karri Rämö loisti Avangard Omskin riveissä tiistaina, kun suomalaisvahdin edustama Avangard Omsk nujersi Lasse Kukkosen ja Juhamatti Aaltosen edustaman Metallurg Magnitogorskin 4-0 KHL-liigassa.

Rämö piti maalinsa puhtaana 20 torjunnallaan. Tshekkihyökkääjä Roman Cervenka viimeisteli kaksi maalia kotijoukkueelle.

Hannu Jortikan valmentama Amur Habarovsk jatkoi puolestaan voittokulkuaan kaatamalla kazakstanilaisen Barisin 6-2 vieraskaukalossa. Amurin puolustaja Mikko Mäenpää nakutti kamppailussa tehot 1+1.

Jori Lehterä oli vireessä tiistain kierroksella, mutta hän ei onnistunut siivittämään joukkuettaan voittoon. Tehot 1+1 kasanneen Lehterän edustama Sibir taipui Petri Kontiolan Traktorille 2-3-lukemin Tsheljabinskissa.

Janne Jalasvaaran ja Leo Komarovin OHK Dynamo kärsi 1-4-tappion SKA Pietarin vieraana. Jere Karalahden ja Teemu Laineen Minskin Dynamo löi puolestaan HC Levin 3-2 rangaistuslaukauskisan päätteeksi.

Metallurg Novokuznetskin Teemu Lassila pystyi pitämään maalinsa puhtaana 65 minuuttia, mutta rankkarikisassa Ivan Hlintsev värkkäsi Jugran 1-0-voittomaalin Lassilan selän taakse. Lassila torjui ottelussa 26 laukausta. Puolustaja Jyrki Välivaara uurasti puolestaan yli 25 minuuttia Novokuznetskin takalinjoilla.