Ilves päätti seitsemän ottelua kestäneen tappioputkensa voitettuaan lauantain kotiottelussaan Lukon 3-2. Tällä kerralla Ilves onnistui maalinteossa ja peli kulki joukkueella muutenkin paremmin. Parempi joukkue ansaitsi voittonsa.

Masi Marjamäki tykitti ensimmäisessä erässä Ilveksen avausmaalin Lukon sählätessä tilanteessa ja toisessa erässä Niko Peltola ampui 2-0 -maalin ylivoimalla. Lukko taisteli kolmannessa erässä, mutta Kris Beechin kavannusmaalin jälkeen Ville Korhonen maalasi Ilveksen jälleen 3-1 -johtoon.

Charles Bertrandin komeasta laukauksesta syntyneestä kavennusmaalista ei ollut Lukolle enää apua.

Kolme IS-tähteä sai Marjamäki, kaksi tähteä Kantola ja yhden tähden Lukon maalivahti Mika Noronen, joka oli joukkueensa selkeästi paras pelaaja.

Ilves – Lukko 3-2 (1-0,1-0,1-2)

15.50 1-0 Masi Marjamäki
26.58 2-0 Niko Peltola (Jesse Niinimäki, Ville Koistinen) yv
40.09 2-1 Kris Beech (Teemu Nurmi)
49.51 3-1 Ville Korhonen (Kai Kantola)
52.55 3-2 Charles Bertrand (Otto Honkaheimo)

Ilves: Sami Aittokallio 4+8+13=25
Lukko: Mika Noronen 12+12+11=35