Hannes Hyvönen solmi hiljattain 15 ottelun mittaisen sopimuksen Elitserienin Färjestadin kanssa. Miestä kritisoitiiin ruotsalaismedian taholta voimakkaasti. Tiistaina mies kuitenkin piiskasi kaksi komeaa osumaa Frölundaa vastaan ja asenne on muuttunut kauttaaltaan.

– Hän voi hyvinkin jatkaa meillä loppukauden. Hänellä on helvetinmoinen laukaus, sanoo Färjestadin urheilupomo Thomas Rundqvist Aftonbladet-lehdessä.

Suomalaispeluri treenasi jo ennen kauden alkua viisi viikkoa Färjestadin kanssa, mutta tuolloin menestystä ei tullut. Färjestad kuitenkin päätti hankkia miehen lopulta lyhyellä kontrahdilla. Median mukaan kyseessä oli paniikkiratkaisu, jolla hankittiin menneiden vuosien tähti seuraan.

– Minä itse nauroin, kun luin kyseistä kolumnia. Me pelaamme koko ajan paremmin ja saimme juuri kaksi pistettä liigan eliittijoukkuetta vastaan. Itse olen tehnyt kolme maalia kolmessa pelissä. Toivon, että voitte jo kirjoittaa jotain hauskempaa meistä, Hyvönen naureskelee.