HPK:n vieraaksi perjantai-illan huumaan saapuu liigassa viidentenä majaileva KalPa. Kuopiolaiset antoivat myrskyvaroituksen syyskunnostaan kaadettuaan edellisellä kierroksella Lahden Pelicansin lukemin 6-1.

HPK:lta on varmuudella sivussa neljä hyökkääjää. Juuso Honka ja Marko Luomala huilaavat ainakin tämän viikon ottelut. Janne Kolehmainen potee flunssaa ja saattaa palata kokoonpanoon lauantain otteluun Tapparaa vastaan.

Jaakko Turtiainen sai puolestaan luistimen viillon jalkaansa tiistaina Turun ottelussa. HPK-luotsi Harri Rindell joutuu siis hieman hakemaan kokoonpanoja.

– Saatiin Turussa positiivinen kierre päälle. Otettiin vähän riskiä hyökkäyssuuntaan ja se tuotti tulosta. Me tarvitaan vielä enemmän rohkeutta ja uskoa nousta maalille, sitä kautta ne maalit tulee, Rindell sanoo HPK:n verkkosivuilla.

– Ketjut päätetään perjantaina aamujään jälkeen, mutta kaikella todennäköisyydellä Alexin johtama ykköketju (Janne Laakkonen-Alex Leavitt-Scott Barney) ja Paajasen ketju (Teemu Rautiainen-Otto Paajanen-Antti Roppo) pysyvät ennallaan, muissa täytyy sitten hieman soveltaa, Rindell jatkaa.