KooKoo saa apua HIFK:lta maalivahti Mika Norjan muodossa. Miro Hämysen kantapäässä on tällä hetkellä niin paha tulehdus, ettei miehen paluusta kaukaloon tämän kuun aikana ole takeita. Näin ollen alkukaudesta K-Vantaan maalilla Mestiksen kolmanneksi parhaat maalivahtitilastot hankkinut Mika Norja pelaa KooKoossa 10. marraskuuta saakka.

– HIFK:lle iso kiitos asiassa, todella hienoa että saatiin nopeasti apu asiaan. Meillä on suoraan sanottuna ihan järjetön peliruuhka edessä. Pelimäärä on sen verran kova ettei yksi ukko jaksa heilua eikä tässä vaiheessa kautta kannatakaan heilua joka pelissä tolppien välissä, KooKoon toiminnanjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

– Hämysen jalan kanssa ei kannata ottaa riskejä. Tuollainen tulehdus jos pahenee niin edessä voi olla pitkäkin tauko ja pahimmassa tapauksessa sairaalakeikka, Välimaa jatkaa.